Turismo en Calpe, se puede tener todo
Paseo marítimo
Paseo marítimo
21|04|2014

PASSEJOS I EXCURSIONS

Passeigs marítims

PASSEIG ECOLÒGIC PRÍNCEP D'ASTÚRIES
Inaugurat a juliol de 1998, recorre la base sud del Penyal d'Ifac sobre una senda, que formava part de la zona dinamitada en 1957 per a la construcció del port pesquer.

El Passeig és de pedra natural i ocupa una extensió de 30.600 m2 i quasi un quilòmetre de longitud, en el que alternen zones de jardí, palmeres i distintes espècies vegetals, amb miradors ubicats en les esculleres naturals existents.

En el seu recorregut, es pot contemplar la majestuositat del Penyal d'Ifac amb les insòlites vistes de les seues parets escarpades, en combinació amb la flora i fauna autòctones i l'intens blau del mar Mediterrani.

És un exemple singular de restauració de l'efecte paisatgístic, seguint els criteris de preservació de l'equilibri ecològic del Parc Natural.

PASSEIG MARÍTIM INFANTA CRISTINA
El passeig marítim, amb una longitud de dos quilòmetres aproximadament, ofereix al visitant la possibilitat de recórrer la platja de Llevant o Fossa i contemplar la bellesa del Penyal d'Ifac des de la seua cara nord, un dels seus perfils més sorprenents.

Compta amb una àmplia oferta de serveis hostalers i zones recreatives que permeten admirar còmodament l'atractiu paisatge marítim.

PASSEIG MARÍTIM INFANTA ELENA
Amb una longitud de dos quilòmetres i mig aproximadament, el passeig voreja la platja de l'Arenal-Bol unint el port pesquer amb el nucli urbà de Calp.

Al llarg del passeig hi ha diverses instal•lacions lúdiques, zones d'esplai i oci, i de les vistes al Penyal d'Ifac i el Morro de Toix des de les terrasses de cafeteries i restaurants.