Recomanacions:

La ruta lineal que connecta el centre històric amb les platges prop del Penyal d’Ifac pot fer-se en 1.30h - 2.00h, tenint en compte que si entrem als museus s’ha de sumar el temps invertit a cadascun.

Fer la ruta a primera hora del matí o a l’última de la vesprada. Així gaudirem més dels carrers, places i platges netes de Calp.

Una combinació per a tot el dia: guardar temps després de la ecoruta per fer un passeig en vaixell que ens mostra la badia de Calp i l’entorn del parc natural del Penyal d’Ifac. La Llotja ens oferix marisc i peix fresc que es pot assaborir als restaurants de la localitat.

Si tens transport i una mica de temps, pots deixar un vehicle a l'inici de la ruta i l' altre al final per no haver de tornar enrere pel mateix camí. Hi ha aparcaments assenyalats que ens poden ajudar.

Activitats per a les famílies:

  • Cinema en la mar . Els mesos de juliol i agost es projectaràn pel.lícules per tots els públics a la platja de Llevant o La Fossa i la platja Arenal - Bol.
  • Passeig amb vaixell . Embarcació amb visió submarina des del port de Calp / Creuer per la costa, vorejant-la fins arribar a Benidorm o Dénia. (Només a l’estiu).
  • La Plaça Major és un lloc ideal on els xiquets poden córrer i jugar pujant als gronxadors propet del mirador on es pot vore el Penyal i el mar Mediterrani. A més, té un aparcament subterrani per a cotxes.

Descarrega el fullet "Eco-rutes familiars":

Folleto Ecorutas

Més informació:

TOURIST INFO PEÑON:

TOURIST INFO CENTRO: