El Departament de Turisme de l'Ajuntament de Calp ha iniciat una campanya dirigida al turisme nacional en mupis d'estacions de metro i tren i tanques publicitàries per a promocionar el municipi com a destí d'escapades o estades curtes també a la tardor o hivern.
La creativitat mostra imatges del municipi acompanyades pel text “L'escapada que et mereixes t'espera sempre a Calp”, d'aquesta manera es pretén fer un recordatori que Calp també és un destí ideal per a escapades durant els mesos de tardor i hivern.
En aquesta edició la promoció se centra en Madrid, València, Múrcia i ciutats de Castella-la Manxa i Castella Lleó, comunitats autònomes de les quals procedeix el turista nacional que tradicionalment visita Calp. La campanya també serà present en les principals estacions de metro i Renfe de Madrid i València.
S'han col·locat tanques tant a Madrid com a València i en les seues respectives àrees metropolitanes. A més s'han situat opis amb la imatge de Calp en les estacions de rodalia d'Atocha i Chamartin a Madrid i en l'estació Nord de València, també s'han contractat opis en els metres de totes dues ciutats.
El regidor de Turisme, Paco Avargues, ha assenyalat que “qualsevol moment de l'any és adequat per a visitar Calp, el nostre clima, l'oferta gastronòmica i les possibilitats per a l'esport ens converteixen en una destinació turística atractiva també a l'hivern.”

Imatge