L'Ajuntament de Calp assistirà per primera vegada a Madrid Fusión Alimentos de España, el congrés gastronòmic més important del món que se celebra del 29 al 31 de gener en Ifema, i ho farà de la mà dels xefs dels tres restaurants calpins que compten amb estrela Michelin: Rafa Soler d'Audrey's Restaurant, José Manuel Miguel de Beat Restaurant i Andrea Drago de Orobianco Calpe.

L'Ajuntament ha acollit una reunió per a organitzar la presència del municipi en aquesta fira en la qual els xefs dels restaurants calpins realitzaran un “showcooking” en el qual el producte estrela serà el “Peix de Calp”. La Confraria de Pescadors, amb especial pes en aquesta iniciativa dins de la celebració del centenari de l'entitat, aportarà el producte propi de la badia.

L'acció, impulsada des de les Regidories de Turisme, Dinamització Econòmica i Pesca, pretén donar a conéixer que Calp és el municipi d'Espanya amb més restaurants amb estreles Michelin i al mateix temps es pretén posar en valor el producte propi del destí com és el “Peix de Calp”.

Els xefs Rafa Soler i Jose Manuel Miguel, presents en la reunió, han destacat que “Calp és el destí amb més restaurants d'estrela Michelin per metre quadrat” i al mateix temps han assenyalat la conveniència de mostrar a Madrid Fusión el producte gastronòmic estrela del municipi com és el peix de la Confraria de Pescadors.

La regidora de Dinamització Econòmica, Paqui Solivelles, i la de Planificació Turística, Mireia Ripoll, han destacat l'esforç realitzat des de les seues regidories perquè Calp siga present en per primera vegada a Madrid Fusión, epicentre de l'avantguarda i l'excel·lència culinària.

Imatge