El Departament Municipal de Turisme participa des de hui i durant els pròxims dies en la World Travel Market de Londres dins de l'estand de l'Agència Valenciana de Turisme. Fins a la capital britànica s'han desplaçat al costat dels tècnics municipals l'alcaldessa, Ana Sala, i el regidor de turisme, Francisco Avargues.
El turista britànic és un dels més tradicionals de Calp al costat de l'alemany, de fet constitueix el principal mercat internacional, per això la Regidoria de Turisme de Calp pretén intensificar les accions que permeten garantir que no disminuïsca la seua presència en el municipi.

Així, en el transcurs de la fira es duran a terme accions directes amb agències i tour-operadors britànics, insistint en aquells tour-operadors que ja ofereixen Calp en els seus catàlegs.

Les reserves en aquest mercat de cara al pròxim any mantenen els nivells de temporades anteriors, i els principals touroperadores britànics confirmen bones expectatives de cara al pròxim any. A més, es continua apostant per consolidar les accions de màrqueting al Regne Unit.

Una de les sorpreses que espera al visitant d'aquesta fira dins de la zona de Tour España és la recreació del conegut carrer Puchalt de Calp amb una fotografia de grans dimensions. A més l'alcaldessa ha rebut en l'estand calpí la visita del President de la Generalitat, Ximo Puig i li ha recordat la situació de la instal·lació en la costa calpina de la macro piscifactoria.

Imatge