L'alcaldessa de Calp, Ana Sala, i els edils de Planificació Turística, Mireia Ripoll, i Promoció Internacional, Marco Bittner, van assistir ahir a la inauguració de la nova base d'Easy Jet en l'aeroport Alacant-Elx. Amb la seua presència les autoritats municipals van voler destacar la importància de la base a Alacant d'aquesta companyia per a Calp per a augmentar les connexions europees i nacionals.

La nova base de Easy Jet arranca amb tres avions Airbus 320, que operaran des de l'aeròdrom; dotze noves rutes aèries i un creixement en un milió i mig de les places oferides per a aquesta temporada alta i cent llocs de treball directes. Entre aquestes noves rutes es troben Birmingham, Southhampton, Zurich, Nantes, Praga, Newcastle, Lilla, Belfast, Lió i Niça i que se sumen a les dotze que ha anat obrint durant aquests anys. L'oferta de vols no se centra només en el Regne Unit, sinó que també contempla connexions amb altres ciutats europees. Es calcula que els diferents itineraris turístics atrauran quasi 21 milions de persones a la província durant tot l'any.

Des del Departament de Turisme de Calp es recalca que el municipi comprén un gran eix de disponibilitat de mètodes de transport directes des de l'aeroport fins al Calp, com Beniconnect i ALSA, empreses que han ressaltat el compromís amb l'Ajuntament. Així des d'el mes de febrer passat Calp compta amb una connexió directa amb l'aeroport, un servei posat en marxa per la Direcció General de Transport i Logística, amb diversos horaris i freqüències segons l'època de l'any.

Ana Sala ha emfatitzat la importància d'aquesta nova base per a Calp com un dels destins referents a la província d'Alacant, i ha reiterat la benvinguda a tots els turistes a la localitat. “La base de Easy Jet a Alacant és primordial per a Calp ja que som un dels destins referents a la província d'Alacant, rebem a milers de turistes de diferents països europeus cada any” ha declarat la primer edil.

Imatge