Descarrega el fullet de les dendes tradicionals:

Sendas tradicionales

Aquestes sendes i camins tradicionals, utilitzats pels llauradors per arribar als camps, ja no s’utilitzen molt. Hi ha un total de 9 rutes marcades amb senyals de direcció i panells informatius, per les quals pots passejar mentres contemples paisatges naturals de meravellosa bellesa.

  • R-1. Camí del Cocó a Oltà: Prenem la Casa del Cocó com a punt de partida i com destí la Zona d’acampada de la Serra d’Oltà. Aquest recorregut també es pot fer en sentit contrari.

Wikiloc: 13km.

 

  • R-2. Camí del Cocó, Cosentari i Cometa: Prenem la Casa del Cocó com a punt de partida i com destí l'Ermita de S. Joan i Parc de la Cometa. Es pot fer en direcció contrària.

Wikiloc: 15,86km.

 

  • R-3. Camí del Cocó, Gardiux i Cometa: Esta ruta també té com a punt de partida la Casa del Cocó i com a destí el Parc de la Cometa. Es pot recórrer en sentit contrari.

 

  • R-4. Camí del Cocó, Casanova i Cometa: La finalitat principal d’aquesta ruta és unir per camins la Casa del Cocó amb la Casanova i la Cometa. Per tant, prenem com punt de partida el Cocó icom a destí principal La Casanova, però també es pot iniciar la ruta que ens porte a l' Ermita de la Cometa. Es pot fer en sentit contrari.

 

  • R-5. Camí de l’ermita de Sant Joan a La Rosina: Aquesta ruta té caràcter circular; és a dir, el punt de partida i el destí són el mateix, prenent com a destí intermig l' alt de La Rosina. Encara que la descripció del recorregut está feta en un sentit de la marxa, el de les agulles del rellotge, també es pot realitzar en sentit contrari.

Wikiloc: 5,85km.

 

  • R-6. Camí de l’Ermita de Sant Joan a la Creu: Aquesta ruta té caràcter circular, és a dir, el punt de partida i destí són el mateix, prenent com destí intermig La Creu del Tossal de la Cometa. Encara que la descripció del recorregut està feta en un sentit de la marxa, el contrari de les agulles del rellotge, es pot realitzar també en sentit contrari.

 

  • R-7. Camí del Cocó al Coll de Faixuc. Cepellar: Aquesta ruta comença a la Casa Museu del Cocó i acaba al Coll de Faixuc, a la muntanya Cepellar, la serra de Bèrnia que hi ha prop del límit amb Altea. Es pot realitzar en sentit contrari.

 

  • R-8. Camí de La Mola al Castellet: Aquesta ruta comença recorrent part de la ruta R-7 o anant amb cotxe fins la Casa de la Llora. El destí està al cim del penyasc, on es troben les restes del Castellet de la zona del Collao.

 

  • R-9. Camí de Borumbot: Des de la partida del Borumbot a la platja de l'Arenal.