Pasta Coques

  • 45 gr. de llevat
  • ½ kg. de farina
  • Aigua (un got aprox.)
  • 1 cullerada sopera d'oli d'oliva

Coca Salada

Elaboració

Es col·loca la farina en un recipient, se li va afegint l'aigua amb el llevat dissolt i l'oli fins a formar una massa homogènia. La deixem reposar fins que puge la massa.

Es pasta una altra vegada i s'estén en un motle rectangular que quede fina, li posem per damunt el salat i una mica d'oli d'oliva per damunt, es fica en el forn de 20 a 25 minuts.

Coca de Mullador

Ingredients Mullador

  • 1 pimentó roig
  • 1 ceba
  • 2 tomaques madures
  • Sal
  • Oli d'oliva
  • 2 grans d'all

Elaboració

Se sofrig tota la verdura trossejada juntament amb els alls i se sala.

Es col·loca la farina en un recipient, se li va afegint l'aigua amb el llevat dissolt i l'oli fins a formar una massa homogènia. La deixem reposar fins que puge la massa.

Es pasta una altra vegada i s'estén en un motle rectangular que quede fina, s'aboca el mullador damunt de la pasta fins a cobrir-la.

Ficar en el forn de 20 a 25 minuts.