Ingredients

Del caldo

  • 1/2 pollastre
  • 1/4 kg. de garreta de vedella
  • 1/4 gallina
  • 1 falda de corder o garreta
  • Napicol, moniato, carlotes, penques, creïlles
  • 1/4 cigrons (es posen en remull la nit anterior)
  • Safrà i sal

Per a les pilotes

  • 1/2 Kg. magre de porc
  • 1 blanquet i cansalada tot picat
  • Julivert trossejat
  • Un polsim de canyella
  • Un polsim de pebre molt
  • 1 llima vorejada
  • 1 ou
  • 1/4 de barra de pa ratllat
  • Un polsim de sal

Elaboració

Posar a coure la carn, els cigrons i la verdura (excepte la creïlla i el moniato) en una olla amb aigua, a meitat de coure (1,50 hores) s'afig la creïlla, el moniato i es posen les pilotes prèviament fetes i embolicades amb col.

Tarda a fer-se a foc lent 2,30 hores a 3,00 hores.